Snabblån trots betalningsanmärkning

Hitta samtliga långivare som erbjuder snabblån trots betalningsanmärkning till konsumenter . Det finns även möjlighet för dig med skuldsaldo hos kronofogden att idag erhålla ett snabblån. Med förutsättning att inte skulden är yngre än 6 månader.

Låna trots betalningsanmärkning

Idag finns det möjligheter till att erhålla ett snabblån trots betalningsanmärkning – utan att din kreditvärdighet kommer i vägen. På denna sida hittar du samtliga snabblån som kan erbjudas trots en eller flera betalningsanmärkningar så att du på egen hand kan jämföra efter dina kriterier.

Vad som dock är viktigt att tänka på är att bara för att långivare erbjuder ett konsumenter att låna pengar med betalningsanmärkning, betyder detta inte att du kommer att bli beviljad ett. Det utförs alltid en kreditupplysning på dig som kommer ligga till grund ifall du kan bli erbjuden att låna trots betalningsanmärkning eller inte. Vad som skiljer dessa långivare åt är att de har lägre krav och därmed accepterar ett lägre kreditbetyg på ansökanden.

Skillnader

När du ansöker om att få låna pengar trots betalningsanmärkningar får du färre långivare att välja mellan. Vilket betyder att du har lägre chans att få en bättre ränta, i och med att listan har smalnats av. Man kan säga att de långivare som erbjuder bättre ränta på snabblån inte erbjuder lån med betalningsanmärkningar.

Av den anledningen är det av yttersta vikt att du är förberedd på att få betala mer pengar i slutändan med en anmärkning. Är du säker på att du behöver lånet är det viktigt att alltid jämföra innan. Detta är något som vi är specialiserade på och hos oss kan du hitta det bästa alternativet snabbt, enkelt och tryggt.

Snabb återbetalning

Vad du även måste väga in när du ansöker om ett snabblån med eller utan betalningsanmärkning, är att snabblån ofta har kort återbetalningstid. Du måste själv planera inför lånet och ta med faktorer som att längre återbetalningstid = högre slutsumma och tvärtom i  andra änden. Vad vi kan fastställa är alltså att ju snabbare du betalar tillbaka – ju billigare blir lånet, men ha inte såpass kort löptid att du inte kan betala tillbaka i tid.

Var extra försiktig med en anmärkning

Något som vi aldrig rekommenderar är att du använder pengar för att betala av ett annat lån. I alla fall inte när det kommer till högkostnadskrediter. Detta är något som är extra känsligt vid betalningsanmärkningar, då ränta och lånevillkor ofta är högre än vanligt. Vad vi dock rekommenderar är att låna pengar genom en låneförmedlare för att betala av tidigare skulder och småkrediter. Flera av dessa aktörer är specialiserade på att hjälpa personer som befinner sig i situationer som dessa.

Vad är en betalningsanmärkning?

Om man inte skött sina betalningar, det kan vara ett lån eller andra typer av räkningar så kan ni räkna med att få en betalningspåminnelse. Om denna inte betalas i tid så kan denna skuld gå till indrivning. Och då får man ett inkassokrav där man ska betala eller att man måste göra en anmälan angående kravet för att det kanske inte är korrekt.

Om det går vidare och personen varken skickar in pengarna eller en anmälan att kravet är fel så kan företaget vända sig till kronofogdemyndigheten för att få in pengarna. Därefter så kan kronofogden fastställa att det är en brist på betalning och då får personen/företaget som missat betalningen en betalningsanmärkning.

När ni väl har fått en betalningsanmärkning så kan det vara svårt att inköpa saker på kredit eller bara att få någon form av abonnemang (mobil,telefon mm) eller att hyra en lägenhet. Men det finns flera lånegivare som erbjuder smslån för de som har en betalningsanmärkning. Det beror lite på hur leverantörernas process att bevilja eller neka ett smslån. så titta runt och se vilka som erbjuder smslån trots betalningsanmärkning.